Access Accounting

The project is located in the Dedham Vale, an area of outstanding natural beauty. Access Accounting are a software company whose offices are housed in a converted Victorian village school.
Access Accounting

The scheme incorporates two new 2/3 storey buildings that are grouped to the south side of the site, with improved vehicular access and landscaped car parking. The new buildings based on sustainable design principles, form 1,610m² space for office, research and training, combined with a new social hub for the new campus.

The new buildings formed below green roofs are designed to achieve a BREEAM ‘Excellent’ rating and to have a minimal impact on the landscape.

Keep up to date with LSI

Sign up to our mailing list to hear about our latest news, project work and thinking on topics we think will be of interest to you.

Sign Up For Our Newsletter Today