Spixworth Road

The previous single glazed conservatory was replaced with a more robust, single story extension.
Spixworth Road

This provided a new cooking and dining space which is well insulated and provides accommodation that can be used in the winter. A large area of glazing takes advantage of views into the existing mature and well maintained garden.

The extension, combined with minor internal alterations also gives the ground floor more harmonious circulation and access to the garden. Crisp and simple contemporary details are used throughout, as a counterpoint to the traditional themes found in the main building.

 

Keep up to date with LSI

Sign up to our mailing list to hear about our latest news, project work and thinking on topics we think will be of interest to you.

Sign Up For Our Newsletter Today